måndag 13 september 2010

Veckans Tummen UPP

Då kommer veckans Tummen UPP


#5. Svriges politiska system för att vara fulkomligt och obotligt orättvist i den politiska makt av vägningen. Var är vår president, vem vill inte ha en styrande politiker som bara kan säga nej till något och sen sätta punkt för en idiotisk diskussion som kostar massa statliga medel utan att generera något?!

#4. Veckans fjärdeplatsen går denna veckan till Svenska kronan som under veckans gång vunnit 2 danska öre på den danska kronan och gett alla som kallar den för mussepigg pengar en käftsmäll då vi nu mera får 79 danska öre för 1 svensk krona till skillnad från förra veckan då man bara fick 77 danska ören! 1-0 till Sverige!! Kaaa!

#3. Där finns ett datum för när (sista) säsongen av smallvile då vi äntligen ska få se hjältarna hjälte med sin blåa dräckt

#2. Till Black Cobra för att inte ha ett liv. Wanna be´s! Hellt enkelt en billig efter appning av HA och Bandidos men håller redan på att bli jagade till döds av Polisen. Amatörer!!

#1.  Och veckans största tumme upp går till Alla som läst denna bloggen och blivit lite kultur berikade hoppas ni är tillbaka imorgon för veckans bus eller godis! då vi antingen får vara med om ett bus eller lite godis!!! BRB/Joan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar